Visie

Wij, huisartsen, willen u niet enkel bijstaan bij uw ziekte, maar ook in het verbeteren van uw gezondheid om zo ziektes te voorkomen. Uw gezondheid betekent voor ons niet enkel uw lichaam, maar ook u geestelijk goed voelen en in uw sociale situatie. Daarom is het voor ons ook belangrijk om te weten wat u denkt. We willen goed met u kunnen communiceren om zo samen met u de beste medische beslissingen te maken.

Medisch

Door met drie artsen samen te werken, krijgen we de mogelijkheid om de snel evoluerende geneeskundige wetenschap op de voet te volgen. Door een nieuwe organisatie van de praktijk krijgt elke arts wat meer tijd om bijscholingen te volgen. Zo kunnen we u een betere kwaliteit van zorgen en een betere dienstverlening geven. Daarnaast heeft iedere arts ook meer mogelijkheden om een eigen familiaal en sociaal leven te leiden.

Wij werken samen met hetzelfde elektronisch medisch dossier. Er is dagelijks praktijkoverleg waarbij we wat moeilijkere medische patiëntenproblemen bespreken. Door onze kennis samen te brengen proberen we u optimaal te helpen...