Raadplegingen

Met raadplegingen ‘op afspraak’ willen we u onaangename lange wachttijden in een drukke wachtzaal besparen. Om te vermijden dat er toch vertragingen ontstaan, vragen wij u om zelf 5-10 minuten voor uw afspraakuur aanwezig te zijn. Als u een afspraak wil maken voor meerdere personen, boek dan 1 afspraak per persoon. Komt u met 2 personen: boek dan 2 opeenvolgende afspraken.

Voor bepaalde onderzoeken (pre-operatief onderzoek, gynaecologisch nazicht, verzekeringsonderzoek) en de bespreking van ernstige problemen nemen we wat meer tijd. Boek in die gevallen 2 opeenvolgende afspraken.

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen?

Tot een half uur op voorhand kan u online uw afspraak annuleren. Gelieve ons alleszins op tijd te verwittigen zodat we de vrijgekomen tijd kunnen gebruiken om andere patiënten sneller te helpen.

 

Betalen

Betalen kan cash, met Payconic of met de kaart. Je betaalt enkel het remgeld, de rest van het ereloon wordt rechtstreeks met het ziekenfonds geregeld. Breng zeker je identiteitskaart mee naar de consultatie: enkel zo kan de arts alle informatie over je verzekerbaarheid controleren.