Nieuws

BELANGRIJK BERICHT AAN ALLE PATIËNTEN VAN HUISARTSEN TWEEPLANKE

 

Dokter Pascal D’Haene stopt op 1 oktober 2022 met als huisarts te werken.

Hij wil u bedanken voor het vertrouwen dat u gedurende meer dan 45 jaar in hem gesteld hebt. Tevens wil hij zijn collega’s en alle zorgverleners bedanken voor de aangename samenwerking in de voorbije jaren.

Hij geeft de lees verder

Vanaf 2 november 2018 starten we in de praktijk met eAttest voor alle consultaties (niet voor huisbezoeken).

eAttest is de elektronische vervanging van het 'getuigschrift voor verstrekte hulp': het witte (of groene) blaadje dat je op het einde van de consultatie mee naar huis kreeg om bij het ziekenfonds een terugbetaling van je dokterskosten te vragen. Dit briefje verdwijnt, samen met je opdracht om het aan het ziekenfonds te bezorgen.

Wat gebeurt er in de plaats?Tijdens je lees verder

De nieuwe naam van de huisartsenpraktijk verwijst naar de toekomstige locatie. In 2016 verhuist de praktijk naar een nieuw gebouw in de Dalestraat, vlak bij het gehucht 'de tweeplanke'. Op die plaats lag vroeger een brug van 2 planken over de Dalebeek. Later kwam daar in de buurt het café 'De Twee Planke'. Op diezelfde plaats staat nu een nieuw appartementsgebouw, residentie Zonneweelde. Iets verder in de straat wordt de oude naam van de plaats binnenkort in ere hersteld...

lees verder